2012. március 23.

Az "elektroszmog" árthat-e a magzatnak?

Kérdés:
Az "elektroszmog" árthat-e a magzatnak? (számítógép, tv, elektromos háztartási gépek, mobiltelefon, adótornyok, keverőasztal,stb.)

Válasz:
Oly sok minden árthat! Kérdés, mikor éri a behatás a szervezetet, milyen erősséggel, időtartamban. A legtöbb említett eszköz kapcsán megalkotásuk óta folyik a vita és nincs hitelt érdemlő döntés. Minden elektromágneses sugárzás potenciálisan káros lehet: dehát ezek hatótávolsága viszonylag kicsi és magzat védett helyen van...
Hogy ennél használhatóbb tippet adjak: a terhesség első 12 hetében (az utolsó vérzés megjövetele a kezdő hét!!!) biztosan nem ülnék le mondjuk a lakihegyi adótorony közelébe, nem tölteném a napomat számítógép előtt, távolságot tartanék a stúdiók keverőasztalaitól és általában mindentől (pl. mikrosütő), ami elvben szórt elektromágneses sugárzást bocsáthat ki. Az átlag háztartási gépek (mosógép, porszívó, stb) gyakorlatilag veszélytelenek - az áramütés veszélyét kivéve. Biztos tipp persze nincs, de ez azért nem indok, hogy Robinsonként egy távoli szigetre költözzünk.

Dr. Nagy László
Forrás: http://www.babanet.hu/szak/no459.php

elektroszmogharmonizálok nagy választékban !
www.energylife-world.com
Mobil telefon harmonizáló chip






Lakás harmonizáló:
Hivjon minket fel ha kérdése van : 06 20 429 8704

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése