2011. február 27.

Prof.Dr.Dr.Ph.D. András Varga


"Prof Dr Dr András Varga, graduate engineer in telecommunications, Doctor of Natural Sciences, Doctor of Theoretical Medicine, professor in biophysics and radiation hygiene, former head of electro-bioclimatic research at Heidelberg University"
Prof. Dr. Dr. Varga András, diplomás távközlési mérnök, a Természettudományok Doktora, az Elméleti Orvostudományok Doktora, a Biofizika és a Sugárbiológiai higiénia professzora, a Heidelbergi Egyetem elektro-bioklimatikus kutatásának egykori vezetője

Prof.Dr.Dr.Ph.D. Varga András tanúsítványa
A külvilágból szervezetünket számtalan káros hatás éri - fizikai, kémiai, biológiai vagy lelki stressz.

Hatásuk bizonyos mennyiségű szabadgyök keletkezésével jár. Normális körülmények között is a szervezetünkben az anyagcsere folyamatában keletkeznek szabadgyökök. Ha a táplálékunk kevés szabadgyökfogót, illetve antioxidánst tartalmaz, akkor a sejtjeink károsodnak, ami valamilyen betegség tüneteiben nyilvánulhat majd meg.

Mielőtt még tünetegyüttes vagy kóros elváltozás lépne fel, a fentebb említett hatás már felismerhető. Többek között sötét látóterű mikroszkópos élű vércsepp analízissel a vörösvérsejteken láthatóak ezek a káros hatások.

A nagy mennyiségű antioxidánst tartalmazó Cellin fogyasztásával csökkenthetjük a meglévő és a folyamatosan keletkező szabadgyökök mennyiségét. Az Épületharmonizálóval és az EMF CHIP-el csökkenthetjük az elektroszmog által termelt szabadgyökök keletkezését. A Cellint, az Épületharmonizálót, és EMF CHIP-et forgalmazza az Energy Life cég.

A vizsgálataim igazolták a termékek hatásosságát, ezért javaslom használatukat mindenkinek, aki szeretne tenni valamit az elektroszmog káros hatása ellen, vagyis akinek az egészsége fontos!

A fentiek használata előtt, majd bizonyos használati idő után végzett élő vércsepp analízissel igazolhatjuk hatásukat, ami a károsodott vörösvérsejtek számában látható. (Azonban az eredmény esetenként eltérő lehet, mert nagy részben az is közre játszik, hogy milyen a páciens személyes egészségi állapota és milyen körülmények között él és dolgozik.)

Budapest, 2007.10.01.

Bejelentkezés vércsepp analízisre:
Dr. med. László Mária

H-1136 Budapest, Raoul Wallenberg 12.

Tel/Fax: +36 1 239-4105

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése