2011. március 2.

Mikrohullám, vagy tisztított víz?

Mikrohullám, vagy tisztított víz?
Az alábbi anyagot Ms. Nenah Sylver-től kaptuk.
"Itt egy tudományosan is elfogadható kísérlet, melyet az unokám végzett el 2006-ban.
Ennek során egy víztisztítón átszűrt vizet két részre osztott. Az egyik részt lábasban, tűzhelyen felforralta. A másik részt mikrohullámű sütőben forralta fel. Miután lehűlt mindkettő, két azonos növény locsolására kezdte el használni, hogy megfigyelje, lesz-e bármilyen különbség a palánták növekedésében, ha az egyiket csak a hagyományos módon forralt vízzel, a másikat pedig a mikrózott vízzel locsolja. Úgy gondolta, hogy a mikrohullám megváltoztathatja a víz energiáját vagy struktúráját. De még ő maga is megdöbbent a kísérlet eredménye láttán, és azon, hogy mennyire igaza volt."
Egy hetes "palánták" - ugyan mindkét palánta életben van, a mikrózott vízzel locsolt hervadt és beteges, míg a sima tisztított vizes élénk és egészséges.


5. nap - mikrózott víz - tisztított víz


7. nap - mikrózott víz - tisztított víz


9. nap - mikrózott víz - tisztított víz

Sok dolog van a világon, amiről csak később derül ki, hogy egyáltalán nem, vagy nem úgy kellett volna használni. Ezért fontos, hogy legalább a figyelmet felhívjuk arra, hogy a mikró megöli az ételben az életet.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése