2012. március 23.

Elektroszmog és Wi-fi allergia - milyen tünetekkel járhat?



Szerző: WEBBeteg - Cs. K. fordító


Az elektromágneses hullámok mindenhol körbevesznek bennünket. Noha nem látjuk, nem érzékeljük, észrevétlenül befolyásolják a szervezetünket.

Steve Miller számára végigsétálni a főutcán maga a pokol: szédül, hányingere van, zavart lesz, és fáj a feje. A bárokkal ugyanez a helyzet, nem tud vonaton, repülőn utazni, hotelben megszállni, anélkül, hogy őrült fejfájás ne gyötörné.





Nem valami különös fóbiától szenved: allergiás a wi-fi-re. Nincs egyedül ezzel, a lakosság két százaléka szenved túlzott elektromágneses érzékenységtől, s szerencsétlenségükre a vezeték nélküli internethasználat egyre terjed.

Ma már mindenhol jelen van

„Szinte lehetetlen olyan helyet találni, ahol nincs már manapság wi-fi.  Ha meg szeretnék inni egy sört, több kilométert kell utaznom az egyetlen olyan kocsmához, melyben nincs vezeték nélküli internetkapcsolat.”






 Az internet átalakítja az agyat

--------------------------------------------------------------------------------




Small szerint ma ahhoz fogható evolúción esik át az emberi agy, mint sok ezer éve az eszközhasználat kialakulásakor. Akkor a szerszám használata változtatta át az embert jobb- vagy balkezessé. A professzor szerint ilyen ugrásszerű agyi fejlődés azóta sem ment végbe, egészen napjainkig. Bővebben az internet szerepéről agyunk fejlődésében.


Így a boltba menni is nehéz, mivel az utca jelentős része wi-fi sugárzott, és a szomszédos házakból érkező kóbor hullámok  is megbetegítik. Egyedül a lakásában van biztonságban, mivel az egy kis faluban van, és 45 cm vastag gránit fala van.

Mivel extra érzékeny az elektroszmogra , a betegséggel az angol DJ több ezer dolláros jövedelem kieséstől is szenved.

„ Rengeteg európai túrát kellett lemondanom, mivel alig találok wi-fi nélküli szállást. A legtöbb hotelben van wi-fi, akárcsak a repülőtereken, illetve a vonatokon is. Jelenleg wi-fi detektorral közlekedem, hogy elejét vegyem a problémáknak.”

A betegsége okára két éve jött rá, mikor a barátja lakásán, mely akkor lett wi-fi-vel felszerelve, mindketten szédültek, fájt a fejük, nem tudtak koncentrálni. Mikor próbaképpen lekapcsolták a rendszert, a tünetek megszűntek. Steve szerint a munkahelyeken tapasztalt fejfájások jelelntős részéért is az elektroszmog lehet a felelős.

Az emberi szervezet jó vezető

Mivel minden eletromos vezetőnek van elektromos vesztesége, a szigetelés ellenére azokból elektronok lépnek ki, elektromos erőterret létrehozva. Az emberi szervezet jól vezető közeg, melyben az elektronok hatnak a sejtekre, s akár DNS mutációt is okozhatnak.




  Veszélyes-e a mikrohullámú sütő?

--------------------------------------------------------------------------------



A mikrohullámú sütőben elkészített élelmiszer ugyanolyan ízletes, mint bármely más módszerrel készült étel, ráadásul sokkal több vitamin, ásványi-és tápanyag marad benne, mint a hagyományos főzés során. Mindezek ellenére veszélyes is lehet, ha nem a megfelelő módon használják.
Veszélyes-e a mikrohullámú sütő?>>


A wi-fi ugyanazt a típusú elektromágneses hullámot használja, mint amit a mobiltelefonok, a Tv és a rádióadások. A wi-fi hullámok frekvenciája magasabb, mint a mobiltelefonoké, és intenzívebbek is, az általuk hordozott nagymennyiségű információnak köszönhetően.

Noha még határozottan nem tudták bizonyítani, hogy az elektroszmog komolyan károsíthatja a szervezetet, néhányan ténylegesen rosszul lesznek, ha wi-fi, vagy egyéb elektromágneses hatásnak vannak kitéve.

A tünetek között szerepelhet fejfájás, szédülékenység, émelygés, hányinger, kiütések, székletproblémák, éjszakai ébredés, állandó fáradtság, súlyosabb esetekben szív-és keringési problémák.

(WEBBeteg - Cs.K. fordító, lektorálta: Dr. Jóna Angelika, gyermekorvos; forrás: The Sun)

Legutóbb frissült: 2011.09.09 13:39

Elektroszmog harmonizáló megvásárolható:
www.energylife-world.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése