2011. március 11.

Orbáncfű kapszula - Johaniskraut

Orbáncfű kapszula - Johaniskraut

Orbáncfű kapszula - Johaniskraut
Ez a termék az alábbi kiszerelésben kapható:


120 kapszula
Termékismertető:


A közönséges orbáncfüvet (Hypericum perforatum) már évszázadok óta használják a gyógyászatban. Az orbáncfű hatóanyaga a hypericin, egy piros flavonoid, melyből e ki-vonat 0,3%-ot tartalmaz.


Az orbáncfű gyulladáscsökkentő hatással bír. Hagyományosan alkalmazzák dyspeptikus panaszoknál, valamint külsőleg tompa sérülé-sek, myalgiák és égési sérülések kezelésére. E hatáson túl az orbáncfű az enyhe vagy moderát depressziók, valamint ideges kime-rülés kezelésére szolgál. Hatásmódját ugyan még nem ismerik részletesen, e növény hatá-sossága azonban megvitathatatlan. Feltétele-zik, hogy bizonyos hatóanyaga megakadá-lyozza az agyban a neurotransmitterek, mint a noradrenalin és a serotin, újboli felvételét, és így megemeli a transmitterkoncentrációt.


Alkalmazási területei :


E készítmény a psychovegetativ zavarok, depressziv állapot,anyasági gyerek depresszió, félelem és ideges nyugtalanság kezelésére szolgál. Azon túl tonizálóan hat a keringésre, az emésztőszervek mirigy-működésére, valamint alkalmazható dyspeptikus panaszok esetén.


Egy rendszeres kúraszerű bevitel azon se-mélyeknél ajánlott, akiknél az idegrendszer általánosan instabil, valamint azok esetében, akik permanens stressznek vannak kitéve.


Ajánlott adagolás:


A preventív, kúraszerű bevitelhez naponta 3 x 1-2 kapszula egy 6-8 hetes időtartamra aján-lott. Egészségi problémáknál, különösen de-presszió és változókor esetén, javasolt a két-szeres dózis a panaszok teljes megszűnéséig. A készítmény bevitele az étkezések előtt tör-ténjen.


Figyelem: az orbáncfű okozhatja a bőr fényér-zékenységét, ezért a terápia alatt javasoljuk elkerülni a napozást. Egyéb mellékhatásról jelenleg nincs tudomás. 


1 kapszula hatóanyagtartalma:


Orbáncfű-kivonat 200 mg


megfelel 0,6 mg hypericin-nek


Felkeltette termékünk érdeklödését, vegye fel velünk a kapcsolatott:


info@dollpin.org
http://www.energylife-world.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése